lauantai 18. heinäkuuta 2020

Lista 29/52

29. Kerro niistä hetkistä, jolloin koit parantaneesi jonkun toisen elämää
29. Cuenta sobre los momentos que sientes haber mejorado la vida de alguien

Toivon voivani työssäni edes jollain lailla parantaa jonkun elämää. Joko siinä hetkessä tai tulevaisuudessa. Hän ei välttämättä tiedä sitä vielä, se saattaa selvitä hänelle vasta vuosien kuluttua. Silloin hän ei enää ehkä yhdistä sitä minuun, mutta on onnellinen tuosta hetkestä menneisyydessään, jolla oli niin kauaksikantoisat vaikutukset.

Espero poder mejorar de alguna manera la vida de alguien en mi trabajo. O en aquel  momento o en el futuro. La persona quizás no lo sabe todavía, puede que se enterará después de años. Y entonces quizás ni me recuerda pero está feliz por haber pasado por aquel momento en su pasado que tenía un efecto en su vida después de tanto tiempo.

Emme ainoastaan parantaneet, vaan annoimme kirjaimellisesti Vinskille elämän, kun haimme sen aikanaan koiratarhalta. Kunnallisella tarhalla kun ei majailla kuin kaksi viikkoa... Tosin tuolla tarhalla on töissä mies, josta on tehty lehtijuttujakin. Jos joku koira ei saa kotia, hän ottaa sen itselleen ja jatkaa kodinetsintää, ellei ota itse koiraa. Vinski täyttää muuten huomenna sunnuntaina 14 vuotta. 

No sólo la mejoramos sino literalmente le dimos la vida a Vinski cuando la buscamos de la perrera. Es que en una perrera municipal no vives más que dos semanas... Eso sí, en aquella perrera trabaja un hombre sobre quien han escrito artículos. Si algun perro no encuentra una casa él lo coge a su casa y le sigue buscando casa si no se queda él con el perro. Por cierto, Vinski cumple mañana el domingo 14 años.



4 kommenttia:

  1. Voi työ ihanat, kun pelastitte Vinskin. <3 Ja onhan hää niin suloinen. :-)

    VastaaPoista
  2. Hyvää syntymäpäivää Vinskille! <3 Elämän lahja on iso juttu, mahtavaa että teillä oli mahdollisuus se antaa. Ihanaa lukea näitä sinun listojasi, kun aina jotenkin niin ajatuksen kanssa olet vastaillut. Uskon kyllä että miehesi sanoisi sinun parantaneen myös hänen elämäänsä. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vinski kiittelee, just tultiin synttärikuvauksista. (ei vellivettä taustalla)

      Välillä näissä listoissa iskee tunne, että "aaaaargh mä tämmösiin osaa vastata...", mut päätin, että tekstit teen suuremmitta selittelyittä ja jokaiseen jotain vastaan. Toisiin tulee pidemmin ja toisiin lyhemmin.

      Meinasin ton ukkelin laittaa tähän, mut olin sit kuitenkii sen verta suomalainen, etten kehunu... Vaikka sen lempilause onkin se "You make me want to be a better man".

      Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!