keskiviikko 22. joulukuuta 2021

Erämaa, Alasuq ja Oliverin tossut - El Páramo, Alasuq y los calcetines de Oliver

Erämaapaitoja olen tehnyt itselleni, salikamulle ja työkaverille. Väliin mahtui myös äidille joululahjaksi lähtenyt keltainen Erämaa. Villapaita valmistui jo syyslomalla ja olisi ehtinyt äidille syntymäpäiväksikin, mutta säästin sen kuitenkin jouluksi.

He hecho suéteres Páramo para mí, amiga del gimnasio y compañera de trabajo. Entre éstos está el Páramo amarillo que le regalé a mi madre en Navidad. Ya lo terminé en octubre y se lo podría haber regalado en su cumple pero lo dejé para Navidad.


Myös Linka Neumannin käsialaa on paita nimeltä Alasuq. Halusin itselleni paksumman kaarrokepaidan ja Alasuq valikoitui monista suosikeistani tähän projektiin. Paita on kaksinkertaista tummanharmaata Kotikulta Harmoniaa ja kuvioväreinä myöskin kaksinkertaisena kirsikkaa, turkoosia, keltaista ja tummanvihreää. 

Otro módelo de Linka Neumann es el Alasuq. Quería hacerme un suéter más abrigador y de todos mis favoritos elegí el Alasuq. Lo he tejido con doble lana Kotikulta Harmonia en color gris oscuro. De otros colores tiene cereza, turquesa, amarillo y verde oscuro.Saumurikin pääsi vihdoin yli 10 kuukauden odotuksen jälkeen viimein käyttöön, kun sain aikaan opiskella siihen langat paikoilleen ja ommella surauttelin Oliverille uudet talvitossut. Tossujen kangas on samaa fleeceä, josta tein aiemmin itselleni olohousut ja pipon. Tossut pysyvät jalassa selän yli kulkevien kumppareiden avulla.

Por fin, después de diez meses de su compra estrené mi máquina overlock. Con la ayuda del manual puse los hilos a su sitio y le hice calcetines nuevos de invierno para Oliver. La tela es fleece y es la misma que usé para mi pantalón y gorro. Los calcetines quedan en su sitio gracias a liguitas que corren por encima de la espalda.
4 kommenttia:

 1. Hihii, villapaitatehdas on toiminnassa... :P Alasuku... hassu nimi paidalle. :D Miten sä näytät tossa kuvassa jotenkin erilaiselta? Ehkä mun mielessä sulla oli otsatukka, ja nyt hämäännyin kun sitä ei olekaan kuvassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alasuku... :D
   Mä näytän erilaiselta, kun kuva onnistui! :'D
   Otsis oli viimeks ennen ekaa etäkoulujaksoa ja sen jälkeen olen taistellut vastaan ajoittaisia haluja leikata se takas. Mutta vannon, että en ole tehnyt kuvalle yhtään mitään.

   Poista
 2. Olipas blogiisi ehtinyt tulla paljon uutta materiaalia puolessatoista viikossa; oli kiva lukea mm. joulunvietostanne. Upeita neuleita taaskin, ja ihanat nuo tassutossut! <3 Ja miten suloiselta Oliver näyttääkään tossuineen sivuprofiilikuvassa! Antaako se pukea ne vaivatta jalkaan/tykkääkö käyttää niitä? Kun meillä oli aikoinaan koira, se inhosi jostain syystä tassuihin koskemista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Ei se tossuista hirveästi tykkää, onhan ne varmaan ikävät, kun kumpparit ottaa vastaan. Antaa kyllä pukea, kutta se onkin semmonen mammanpoika, että sille saa tehdä mitä vaan, se luottaa, ettei tee pahuuksia.
   Huomaa, että olen lomalla, kun on aikaa täyttää blogia... :D

   Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!