maanantai 20. kesäkuuta 2022

Virkattu kesätoppi - Top de verano a ganchillo

Strömsön jälkeen jäi virkkausvaihde päälle ja tein vielä yksinkertaisen sinisen kesätopin. Vaikka pienensin paidan silmukkamääriä, jäi toppi silti vähän liian isoksi minun makuuni ja lahjoitinkin topin äidilleni.

Después de terminar el Strömsö me quede en modo ganchillo e hice un simple top de verano azul. Aunque tenía menos puntos que en el suéter el top me quedó un poco grande a mi gusto y se lo regalé a mi madre.  

Toppi on virkattu ylhäältä alas, jotta sain kaiken langan kulutettua sopivasti. Tekniikka taas sama kuin islantilaispaidoissa, tosin tässä ei varsinaisesti ole hihoja.

Lo hice de arriba a abajo para gastar bien toda la lana. La técnica es una vez más la misma que en los suéters islandeses aunque este no tiene mangas.


4 kommenttia:

 1. Kivan näköinen ja värinen toppi! En ole vielä toivotellut edes hyvää lomaa, joten toivottelen nyt! Säät ei ole tosin ihan hirveän kesäiset (ainakaan täällä), mutta meikä tykkää. Meidän huusholli kuumenee jo reilussa parissakymmenessä asteessa ärsyttävän kuumaksi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja kiitos! Ei täälläkään ole kauhean lämmintä ollut, mutta onneksi ei monta sadepäivääkään. Pystyy puuhastelemaan ulkonaja tekemään lenkkejä luonnossa. Pitääkin kirjoitella niistä lisää. Meilläkin aurinko porottaa aamukympistä iltaviiteen-kuuteen olkkariin, joten lämmintä piisaa!

   Poista
 2. Hienolta näyttää ja upea väri! Oikein ihanaa kesälomaa, Menninkäinen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sääennuste näyttääkin ensi viikolle melko kesäisiä kelejäkin!

   Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!