lauantai 10. syyskuuta 2022

Viikon viksu 36/52 - El listillo de la semana 36/52

Mä olen nyt syksyn ajan pelannut vakioveikkausta (1x2) niin, että pelaan samaa riviä viikosta toiseen, vaikka ottelut vaihtuukin. Tulokset on olleet väliltä 6-10 oikein 13:sta. Tällä viikolla Britannian suru-uutisten vuoksi kaikki ottelut peruttiin ja oikea rivi arvottiin. Koska hasardi kumoaa hasardin, sain vain 4 oikein.

He jugado durante el otoño la quiniela con la misma linea independiente de los partidos. Mis resultados han sido entre 6 y 10 de 13. Esta semana cancelaron todos los partidos y sortearon los signos por la situación británica. Porque el azár anula el azár, solo cogí 4.

Mies pelaa puolestaan vakiota niin kuin "kuuluukin". Hän katsoo ottelut ja pohtii kumpi joukkueista voisi voittaa vai jäisikö peli tasan. Niinpä tällä viikolla miestä onnisti, koska taktiikka ja hasardi eivät kumoa toisiaan.

Mi esposo por su parte juega tal y cómo se "debe". Ve y analiza los partidos y piensa bien los signos. Por eso esta semana tuvo suerte porque la táctica y el azár no se anulan.

Ja sitten se viksu, jonka optimistivaaka näki hieman erilailla kuin pessimistiskorpioni. Hän sai nimittäin kaikki 13 oikein, jolla saa reilut 12000 euroa. MUTTA... hän pelasi järjestelmää, jossa pelattujen rivien oikeiden määrä lasketaan erilailla ja saikin voitonmaksussa vain 12 oikein... eli 500 euroa.

Y luego la parte listilla que una libra optimista vio de una manera y el escorpio pesimista de otra. Es que acertó todos los 13 que paga unos 12000 euros. PERO... jugó reducidos que tiene sistema de aciertos diferente y le pagaron solo por 12 correctos... o sea 500 euros.

Vaaka ilakoi viidestä huntista, skorppari suri häviämäänsä kahtatoistatuhatta.

Libra celebra los 500 euros mientras el escorpio llora por los 12000 euros que perdió.

4 kommenttia:

 1. Ääääh, sen kerran kun saa 13 oikein niin sitten onkin joku tyhmä sääntö että sulla onkin vaan 12 oikein?!?! Nyt on tälle napille käyttöä: https://theuselessweb.site/nooooooooooooooo/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa se... Laitan hänet painamaan nappia, jos auttaisi.

   Poista
 2. Eih, onpa harMittava takaisku! Kyllä kuka vain mieluiten ottaisi nuo 12000 euroa. Miunkin isä pelasi muistaakseni Jokeria(?) ja siinä olisi ollut rivi oikein, mutta koska siinä on A ja B-puolet, eikä hän ollut maksanut sitä toista, 30 000 euroa meni sivu suun. Jotenkin näin se meni. Siitä on jo pitkä aika, mutta harmistus jäi mieleen. Nyt hän pelaa Kenoa, eikä mitään mainittavia voittoja ole tullut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei mitä sun isällekin kävi... Mutta mites se sanonta menikään; epäonnea pelissä, onnea...? 😉

   Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!