lauantai 17. kesäkuuta 2023

Matkailuhelmi 24/52 - El tesoro turístico 24/52

Viikon helmi on majoitusvinkki Lapin matkaa suunnitteleville. Sallan Karhujärvi sijaitsee 50-60 kilometrin päässä Rukalta, Kemijärveltä, Riisitunturilta ja Sallasta. Tässä pienessä kylässä sijaitsee Karhujärven kelopirtit

El tesoro de la semana es un consejo de alojamiento para los que planean un viaje a Laponia. Karhujärvi en Salla está situado a 50-60 kilómetros de Ruka, Kemijärvi, Riisitunturi y Salla. En este pueblo pequeño está Karhujärven kelopirtit.

Hietajärven rannalla on nimensä mukaan vuokrattavana neljä kelomökkiä. Mökeissä on hyvä varustus ja kaikissa on mm. sauna. Uskaliaimmat pulahtavat Hietajärveen uimaan. Pihapiirissä on grillikota ja asukkaiden käytössä soutuvene. Lemmikit ovat myös tervetulleita tänne. Omistajat ovat ystävällisiä ja muistavat vakiovieraat.  

En la orilla de lago Hietajärvi se alquila cuatro cabañas de madera. Están bien equipados y todos tienen sauna. Los que osan, bañan en el lago Hietajärvi. Tienen asadero para los clientes igual que barcas de remo. Las mascotas están bienvenidas también. Los dueños son muy amables y recuerdas visitantes frecuentes.

2 kommenttia:

  1. Mökkimajoitukset on ihania, ja mökkiä varatessa on mukava fiilistellä erilaisia mökkejä etukäteen. Mutta mä en muista, olenko ollut koskaan kelomökissä... Jos joskus olen niin onnekas, että eksyn Sallan kulmille, niin panen tämän korvan taakse. Kiitos taas vinkistä. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä rrrrrrrakastan kelomökkejä! Mun kotini olisi kelomökki, jos olis rahaa sellainen rakennuttaa. Kerran jopa mietin miltä näyttäis kelotalo Kanarialla...

      Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!