sunnuntai 27. elokuuta 2023

Matkailuhelmi 34/52 - El tesoro turístico 34/52

Itä-Suomeen matkaavalle majoitusvinkki. Kiihtelysvaaran Chippewa Range vie sinut keskelle villin lännen kylää. Suuren Hietajärven rannalta löytyy kolme hirsimökkiä kauniilta mäntykankaalta ja matkailutila tarjoaa myös western-henkisiä virkistyspäiviä teemaan sopivin aktiviteetein. Pääset myös halutessasi ratsaille, olit sitten jo kokenut cowboy tai vasta-alkaja. Illalla voit käydä syömässä Saluuna Viimeisessä Mohikaanissa.

Una recomendación de alojamiento para viajeros en Finlandia de este. Chippewa Range en Kiihtelysvaara te lleva a un pueblo de lejano oeste. En la orilla del lago Suuri Hietajärvi hay tres cabañas de madera y la granja turística ofrece también actividades estilo western por ejemplo para grupos de trabajo. Puedes montar a caballo y da igual que seas un vaquero con experiencia o principiante. Por la noche puedes ir a cenar en el Bodegón Último Mohicano.







Majoituimme vuosia takaperin Chippewa Rangella ja olimme myös varanneet maastoratsastuksen. Pääsimme ohjaajan kanssa metsään kolmistaan minä, mieheni ja äitini. Lenkin jälkeen pääsin vielä tilan työntekijöiden kanssa uittamaan hevosia läheiselle järvelle! Täällä voisin majoittua uudemmankin kerran, jos matkani suuntaisi Kiihtelysvaaran suuntaan.

Nosotros alojamos en Chippewa Range hace años y habíamos reservado una excursión de caballos también. No había más gente en la excursión que la guía, yo, mi esposo y mi madre. ¡Después de la vuelta tuve la oportunidad de llevar los caballos a bañar a un lago cercano! Aquí podría alojarme de nuevo si mi viaje dirigiera hacia Kiihtelysvaara.






5 kommenttia:

  1. Onpas tuolla kivoja aktiviteetteja tarjolla! Nyt mulle tuli itse asiassa mieleen, että ollaan ehkä joskus ajettu tuosta ohi jollain random-ajelulla äidin kanssa ja ihmetelty, että mikä ihmeen paikka tämä on. Tai ainakin paikka oli hyvin samannäköinen.

    Pitikö tuossa maastoratsastuksessa muuten olla jotain ratsastuskokemusta entuudestaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tarvinnut olla aiempaa kokemusta. Mä olin ollut hevosen selässä muutaman kerran ennen tota, mies ei kertaakaan ja äiti (maatalon tytär) nauroi, että onkohan eka kerta hevosen selässä SATULASSA... 😁

      Poista
  2. Tuohan on melko lähellä miuta - eli Pohjois-Karjalassa, kun täällä nyt matkalla ollaan. Ihanalta paikalta vaikuttaa! En olisi tästä tiennyt, ellet olisi kertonut. Onkohan edes paikallislehdessä ollut juttua? Mielenkiintoista. Kiitos, kun kerroit! Itse olin ajatellut kans hevosaktiviteetteja, mutta jää seuraavaan kertaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oonkin miettinyt, että toivottavasti et ole niiden Teneriffan maastopalojen alla... On tuo paikka aika kauan ollut, kun me käytiin siellä muistaakseni kesällä -09 tai -10.

      Poista
    2. Juu, ehdin niiden alta pois. Ja onneksi muutenkin asustelen saaren eteläosassa. Yritän pian postata lisää matkajuttuja ym. Niin surullista, että palot ovat tahallaan sytytettyjä, kuten muutkin palot ympäri maailmaa. Kaunista luontoa halutaan tuhota tahallaan. Aikamoisia aikoja elämme. Ihmiset ovat alkaneet havahtua toden teolla, että jotain on meneillään.

      Jännä, että en ole kuullut tuosta paikasta, vaikka olen työskennellyt matkailun parissa monena kesänä! Noh, aina sitä oppii uutta. Kiva, kun kirjoitit tuon jutun. :)

      Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!