maanantai 6. marraskuuta 2023

Matkailuhelmi 45/52 - El tesoro turístico 45/52

Vaikka Halloween ja pyhäinpäivä meni jo, vielä ensi viikonloppuna (pe 10. ja la 11.11.) ehdit käydä Viikinäisten kartanossa katsastamassa mitä kätkee sisäänsä Riivattu riihi ja tuomittu tivoli - tapahtuma. 

Aunque el Halloween y Todos los santos ya se celebraron todavía el fin de semana que viene (vi 10. y sa 11.11.) tienes tiempo para ir a ver de qué se trata el evento "Granero poseído y la feria condenada" de la mansión de Viikinäinen.



Kävimme ystävieni kanssa siellä pyhäinpäivän viikonloppuna ja paljon oli sunnuntai-iltanakin saapunut väkeä kokemaan jotain kummitusjunan ja väliltä. 

Fui con mis amigas allí el fin de semana de Todos los santos e incluso una noche de domingo había bastante gente que había llegado a experienciar algo entre tren fantasma y room escape.



En halua paljastaa liikaa tapahtumasta, mutta sen voin sanoa, että kokemus oli meidän kaikkien mieleen ja ehdottomasti 10 euron arvoinen. Toteutus oli hyvä ja osittain aika karmivakin. Kaikki aistit saivat osansa ja muutama kauhunkiljaisukin meidän porukasta saattoi päästä!

No quiero revelar demasiado del evento pero puedo decir que a nosotras nos gustó a todas y valió definitivamente los 10 euros que cuesta. Estaba bien realizado y por partes algo horroroso. Había algo para todos los sentidos y ¡puede que un par de gritos de susto salió de nosotras!



Ja jos et ehdi Riivattuun riiheen, niin kesäisin Viikinäisten kartano tarjoaa sekä kartano- että mökkimajoitusta maalaismaisemassa. Paitsi että siellä kuvattiin aikanaan Uuno Turhapuro muuttaa maalle - elokuva, Menninkäinen vietti 14 kesää takaperin hääyönsä ja koko viikonlopun mökkeillen Viikinäisissä.

Y si no tienes tiempo para venir a este evento, los veranos la mansión de Viikinäinen ofrece alojamiento tanto en las habitaciones de la mansión como en cabañas en el idílico paisaje campesino. Aparte de que allí se rodó a su época la película Uuno Turhapuro muuttaa maalle, La Lagartera pasó hace 14 veranos su noche de bodas y el fin de semana entera en una cabaña en Viikinäinen. 








2 kommenttia:

  1. Kuulostaa jännittävältä tapahtumalta! Varsin katu-uskottava ilme tuossa ekassa kuvassa. :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli ihan kiva kyllä, järjestivät jo viime vuonna ja suurin osa silloin käyneistä kehui tän vuotista vielä hienommaksi. Oli jännä, kun ei oikein tiennyt mitä odottaa.
      Ois ehkä pitänyt olla vielä vakavampi / ilkeämpi ilme tossa, mut ihan hyvä siitä tuli!

      Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!