lauantai 18. marraskuuta 2023

Matkailuhelmi 46/52 - El tesoro turístico 46/52

Olemme viettäneet muutaman joulun Vuokatissa Sokos Hotellin mökeissä. Nekin voisivat olla viikon matkailuhelmi etenkin koiraperheille, sillä saat hotellin aamiaiset, sängyt ja siivouksen, mutta koirillekin sopivamman mökkimajoituksen. Lisäksi lemmikit saavat oman tervetuliaispussin! 

Hemos pasado algunas Navidades en Vuokatti, en las cabañas de Sokos Hotel. Ellas también podrían ser el tesoro turístico de esta semana, especialmente para familias con perros porque tendrás los desayunos, las camas y las limpiezas del hotel pero alojamiento en cabaña que es mejor en punto de vista perruna. ¡Y las mascotas reciben su propia bolsita de bienvenida!



Nostan kuitenkin matkailuhelmeksi Vuokatin The Great Escape - pakopeliyrityksen kotiin - tai sinne mökille - vuokrattavan pakopelin, Kirstun. Kirstu noudetaan toimipisteeltä ja palautetaan sinne seuraavana päivänä. Näin pakopeliä pääsee kokeilemaan rauhassa omaan tahtiin ja isommallakin porukalla. 

Esta semana el tesoro turístico es Kirstu - el juego estilo escape room de la empresa The Great Escape de Vuokatti que puedes jugar en casa o en la cabaña. Se lo busca de la oficina y se devuelve allí el próximo día. Así lo puedes jugar tranquilo a tu propio ritmo e incluso en grupo más grande.


Me pelasimme Kirstun eräänä jouluna ja vaikka taisi ajallisesti mennä hiukan yli tunti, niin saimme pelin ratkaistua. Saimme Kirstua noutaessa selkeät ohjeet miten pelata ja miten toimia, jos jäämme johonkin jumiin. 

Nosotros jugamos Kirstu una Navidad y aunque me da que en tiempo pasamos un poco una hora- consiguimos resolver el juego. Al buscar el juego nos dieron instrucciones cómo jugar y qué hacer si quedamos trancados.


Ja jos sinä et ole lähdössä joulunviettoon Vuokattiin, niin Kirstua voi nettisivujen mukaan vuokrata myös Tampereella, Oulussa, Jyväskylässä ja Tahkolla.

Y si tú no vas a ir a Vuokatti en Navidades, según la página internet se puede jugar Kirstu también en Tampere, Oulu, Jyväskylä y Tahko. 

4 kommenttia:

  1. Joulun viettoon ei olla lähdössä Vuokattiin, mutta on kyllä hieno paikka. Vietimme viikon aktiiviloman viime talvena, ja pidimme paikasta niin paljon, että todennäköisesti palaamme. Tuo Kirstu koolostaa todella kiinnostavalta, kun muutenkin tykätään pakohuonepeleistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vuokatti on siitä kätevä, ettei täältä Hämeestä ole ihan mahoton matka, lumi suht varmaa jouluna, vaaramaisemat, hyvät ulkoilumahdollisuudet. Kesäaikaan se on sopivalla korkeudella Lappiin mennessä välietapin yöpaikaksi. Hiihtolomallakin on oltu ja siitäkin ajankohdasta tykättiin.

      Mä olen meistä innokkain pakopelaaja, mutta tällaiseen take-away-peliin sai helpommin myös miehen ja äidin mukaan.

      Poista
  2. Voi miten ihanaa huomaavaisuutta lemmikkejä kohtaan. <3

    Mä olen myös niitä, jotka innostuisivat enemmän tuommoisesta take-away-pelistä. Ei tartte mennä jonnekin ihmisten ilmoille pelaamaan ja sitten hävetä silmät päästään, kun ei pääse alkua pidemmälle. :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä koirat tykkää! Tosin pussi on kaikenlaisille koirille ymmärtääkseni samanlainen, joten jotkut purutikut oli meidän pienille vähän liian isoja. Mutta autettiin pienemmiksi, niin upposi nekin.

      Olihan se kiva pelailla rauhassa mökissä ja naureskella omille hoopoiluille ilman, että kukaan näki. Eikä koirienkaan tarvinnut jäädä yksin vieraaseen paikkaan. (...vaikka olihan ne aina aamupalan verran mökissä kaksin.)

      Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!