perjantai 23. tammikuuta 2015

Asukuvia Kanarian matkalta - Conjuntos del viaje a Canarias

Pähkäilin matkalaukun sisältöä jo kuukausia ennen matkaa. Kanarialla on oikeasti talvella iltaisin kylmä. Olin itsekin 7 vuoden jälkeen unohtanut kuinka kylmä sisälläkin on. Ikkunoissa kun ei aina ole laseja ja jos on, niin ne ovat yksinkertaiset. Lämpöpattereita on turha etsiä kanarialaisista kodeista. Aika hyvin osasin silti laukun pakata, vain pari turhaa vaatekappaletta oli mukana. Iltaisin sai vetää villapaidan ja nahkatakin päälle, eikä ollut yhtään liioiteltua. Tässä muutamia kuvia, ei varsinaisia asukuvia, mutta pieni katsaus matkalla käyttämiini vaatteisiin.

Estaba pensando meses antes del viaje que ropa voy a llevar. Es que en Canarias  que hace frío por las noches en invierno. Después de 7 años había olvidado lo frío que hace dentro de las casas. Las ventanas siempre no tienen cristales y si lo tienen, ni hablar que fueran dobles o triples como en Finlandia. Tampoco hay calefacción. Bastante bien elegí la ropa para el viaje porque sólo tenía un par de prendas que fueron demás. Por las noches no fue nada exagerado llevar un jersey y chaqueta de cuero. Aquí algunas fotos sobre los conjuntos que llevaba en el viaje.

(Tapaamassa ystävää - Visitando una amiga)

(Kävelyllä - De paseo: San Agustín - Playa del Inglés)

(Kävelyllä - De paseo: Meloneras)

(Keilaamassa - Jugando los bolos: Holiday World Maspalomas)

(Ilta-ajelulla  - vuelta en coche: Puerto de Mogán)

(Syömään - A cenar)


6 kommenttia:

 1. Tutun näköisiä maisemia, vaikka vain kerran on perheen kanssa kanarialla maspalomasissa lomailtu.
  Kivat asuthan sinulla on kuvissa. Hyvä että tarkenitte kuitenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiva kun kävit kurkkimassa!

   Aurinkoa etsivälle en suosittelisi talviaikaan Kanariaa, mutta syys-marraskuu ja helmi-toukokuu on ihanaa aikaa siellä!

   Poista
 2. Erityisesti tuo eka kuva on ihana! :) Ja sääkin on näköjään suosinut. Millaiset lämpötilat siellä oli päivisin? Miten kanarialaiset pukeutu? Pukeutuko hyökin kesävaatteisiin? Täällä talvella on melko viileää ja ihan mielelläni laitan jopa pipon! :D Maaliskuussa alkaa kirkastumaan ja aurinko paistaa ja mitä pidemmälle kevät etenee, lämpötilakin kohoaa, mut silti aika pitkälle tulee käytettyä takkia ja pitkiä housuja... Täällä vaikka ois +30 niin immeiset ei pukeudu ollenkaan rennosti kesävaatteisiin. Se on aika outoa. :D

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Tuo eka on minunkin suosikki näistä.

  Etelässä (eli rannikolla) päivälämpötila vaihteli 18 asteesta 26 :een (kahtena päivänä). Vuodenvaihteessa oli useamman päivän tuulinen pätkä. Vuorilla (eli pohjoisessa) lämpötila jäi jopa alle 15 asteen. Iltaisin ja öisin lämpötila laski etelässäkin 15 asteen tienoille.

  Paikalliset pukeutui suurimmaksi osin suomalaisittain syysvaatteisiin. Naisilla näki saappaita ja kevyttoppatakkeja. Pipoa tai hanskoja en ole koskaan Kanarialla käyttänyt. Kyllä kanariot pukeutuu kesäkuteisiinkin; sanotaan n.touko- lokakuussa.

  VastaaPoista
 4. Hola guapa!
  Erittäin mielenkiintoinen blogi, onneksi olkoon!! Sinulla on mukavia kuvia myös ;)
  Epäilemättä ei ole helppoa valita vaatteita ennen matkaa. Minulla kun matkalaukun pakkaaminen kestää ikuisesti..
  En voi odottaa minun reissua Kanarian saarille. Toivottavasti kun matkustan sinne ”hiihtolomalla” on riittävän lämmintä ja aurinkoista.
  Kysymys: Mikä sinun nimesi on?
  Hyvää viikonlopun jatkoa!
  Viviana Kantosalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olisi pakkaaminen ollut helpompaa, jos olisi matkustettu syyslomalla. Nyt joulun aikaan tiesin, että päivällä voi olla lämmintäkin, mutta iltaisin ja öisin on kylmä.

   Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!