tiistai 20. tammikuuta 2015

Joulutunnelmaa Gran Canarialla - Espíritu Navideño en Gran Canaria

Vaikka Kanarialla ei jouluna olekaan lunta, näkyy joulun lähestyminen kauniina koristeina joka kylässä ja kaupungissa. Liikenneympyrät koristellaan joulutähdin, kaupunkien kadut jouluisin valoin ja monilla on kotia koristamassa tikkaita kipuava joulupukki tai Itämaan Tietäjät. Tässä kuvia Gran Canarian joulusta 2014.

Aunque en Canarias no hay nieve en Navidades, se puede ver que se está acercando la Navidad cuando los pueblos y ciudades se visten de adornos. Las rotondas tienen flores de pascua, las calles de ciudades luces navideñas y en muchas casas se ve Papa Noel o Los Reyes Magos subiendo al balcón. Aquí algunas fotos de las Navidades de Gran Canaria en 2014.


Kävimme eräänä sunnuntaina Las Palmasissa katsomassa hiekkaseimeä Las Canterasin rannalla. Sää oli parempi kuin saaren eteläosassa ja rantakadulla ja sen kahviloissa oli paljon ihmisiä nauttimassa auringosta. 

Un domingo fuimos a Las Palmas para ver el belén de arena en la playa de Las Canteras. El tiempo fue mejor que en el sur de la isla y en el paseo marítimo y en sus cafés hubo mucha gente disfrutando del sol.4 kommenttia:

 1. Hienoja noi valot, kyllä ne kummasti joulun tunnelmaa tuo, vaikka oiskin sitten palmuihin ripustettu ;) Mutta noi hiekkateokset on ihan mielettömiä. Varsinkin noi kamelit, miten joku osaa?

  VastaaPoista
 2. En mäkään jaksa käsittää, kuin ne pysyy kasassa...? Hienoja ne todellakin oli.

  VastaaPoista
 3. Komppaan ensimmäistä kommentoijaa. En käsitä noita hiekkaveistoksia. Upeita, kerrassaan upeita! Olen melko varma, että jotain liimaseosta niihin on pakko laittaa. Arvelee nimimerkki "älä tule paha kakku, tule hyvä kakku".

  Ja noi palmut on tosi hauskan näköisiä valaistuina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huijauksen makua... Luulis, että tuulet puhaltais ne piloille.... Liimaa siinä tarttee olla.

   Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!