lauantai 15. elokuuta 2020

Lista 33/52

33. Tee lista ihmisistä, joiden kanssa haluat viettää enemmän aikaa vielä tänä vuonna
33. Haz un listado de personas con quien quisieras pasar más tiempo todavía este año

Työkaveri, joka harrastaa myös luontoretkeilyä sekä geokätköilyä ja joka oli maailman parasta matkaseuraa, kun matkasin erään valvontaluokkani kanssa Amsterdamiin. Suunnitelmana olisi valloittaa Sysmän Kammiovuori ja ehkäpä siinä samalla hakea pari kätköäkin!

Una compañera de trabajo que también es un fan de naturaleza y geocaching y mejor compañía cuando viajé a Amsterdam con una de mis clases de tutor anteriores. Nuestro plan es conquistar el monte Kammiovuori en Sysmä y quizás buscar un par de caches en la misma vuelta.


Samainen työkaveri kuuluu "Extremerämä"-ryhmään, jossa on mukana nykyisiä ja entisiä työkavereita ja koulukavereita viiden hengen verran. Keväällä meidän jo piti ryhmän nimen mukaan tehdä jotain extremeä, mutta "jostain syystä" se jäi. Viimeksi on käyty room escapessa ja nyt olisi suunnitteilla seikkailupuistoa. Tai mitä sitten keksitäänkään!

Esta misma compañera es parte de un grupo "Locosextreme" en que forman parte cinco (ex-) compañeras de trabajo y cole. En primavera ibamos a ir a hacer algo pero por "alguna razón" no hicimos nada. La última vez hemos ido a room escape y ahora el plan es ir en un parque de aventuras (escalar en árboles). ¡O lo que se nos ocurra!

Yliopistoaikainen opiskelukaveri, jota elämä on heitellyt, mutta tämä sisukas mimmi ei anna periksi. Me ollaan melkein toisiemme vastakohdat mieltymystemme perusteella, mutta ajatusmaailmamme ja huumorimme on samanlainen. Häntä haluaisin saada aikaan käydä moikkaamassa.

Una compañera de estudios de la época de universidad que ha tenido adversidades en la vida pero esta chica no se rinde. Somos casi lados opuestos lo que tiene que ver con gustos, pero nuestros pensamientos y humor son iguales. Quisiera buscar el tiempo para ir a visitarla.

Kummitäti oli kesällä monissa seikkailuissa mukana ja haluaisin hänet vielä syksyisillekin reissuillemme mukaan, mitä sitten keksimmekään. Vaikka se olisi kahvittelua meidän takapihalla tai makkaranpaistoretki lähilaavulle. Mittarissa hänelläkin jo kunnioitettavat 80 vuotta, silti aina valmis mukaan matkaan.

Mi madrina nos acompañó varias veces en nuestras excursiones de verano y también la quisiera llevar con nosotros en otoño. Sea una tarde de café en nuestro patio o ir a asar salchicas en el bosque cercano. Ella ya tiene 80 años pero siempre está lista para ir con nosotros.



 

4 kommenttia:

  1. Ihana lista! Sinussa on siis tämmöinen extreme-puoli, huippua! Jos joskus tulet Teneriffalle, niin ihan ehdottomasti käykää Forestal Parkissa! Olin siellä viime kesänä ja oli kivaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me oltiin parhaan kaverin kanssa kakaroina aika extremejä... Se kai jäi päälle. :D
      Mä en jaksa innostua mistään kultturelleista ajanvietteistä, mutta jos tehdään jotain, missä mennään kovaa tai on mahdollisuus saada naarmuja ja mustelmia - I'm in!

      Poista
  2. Kävin lukaisemassa Amsterdam-postauksenkin. En tainnut olla vielä silloin lukijasi, kun en muistanut tuommoista ollenkaan...

    Ihana kummitäti. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sä sait sitten kerralla urakalla luettavaa!
      Mun kummeista on enää kummitädit jäljellä, heidän miehensä turvaavat selustaani taivaasta käsin. Molempien kummitätien kanssa on tehty kivoja juttuja, tämä toinen on heistä enemmän tällainen luontokulkija.

      Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!