torstai 1. elokuuta 2024

Loma loppuu - Se acaban las vacaciones

Se on kohta lomat loppu. Aina sitä saa muistuttaa itseään, että vaikka loma loppuu, kesä ei lopu ja toivon, että pitkälle syksyyn olisi vielä kauniita ulkoilukelejä. Mulla on nimittäin vielä mielessä pari paikkaa, joissa haluaisin käydä. 

Prontito se acaban las vacaciones. Cada vez hay que recordarse a una misma que aunque las vacaciones terminen el verano no termina y espero que todavía haya buen tiempo hasta el otoño para poder pasar tiempo fuera. Todavía tengo un par de lugares más que quisiera visitar. 


Kesä on ollut kyllä hyvä. Uitu, suppailtu, retkeilty, matkailtu. Kummipoika ripitetty ja samalla nappastiin sisaruskuva, kun viimeisestä on... en edes muista koska sellainen olisi otettu. Lämpötilapeittokin sai paljon punaista heinäkuun myötä.

El verano ha sido bueno. Hemos nadado, practicado sup, ido en excursiones y viajes. Celebramos la primera comunión de mi ahijado y tomamos una foto de hermanos es que la última es… ni siquiera recuerdo cuando hayamos sacado una. La manta de temperaturas tuvo mucho rojo con el julio.




Pancho puolestaan kaikkien yllätykseksi rakastui suppailuun ja uskaltaa jo vähän uimaankin. Oliver ei enää hirveästi uimaan haikaile, mutta muuten on viistoistavuotiaaksi reippaasti mukana menossa.

Pancho por su parte, para sorpresa de todos, se enamoró del sup e incluso se atreve a nadar un poco. Oliver ya no quiere nadar, pero a pesar de tener quince años sigue con nosotros en todas las aventuras.





Tänään puolestaan viistoista vuotta täyttää meidän avioliitto. Kristallihääpäivän kunniaksi herkuttelimme Sacher-kakulla ja huomenna testaamaan yksi kaupungin uusimmista ravintoloista. Maanantaina sitten töihin, mutta syksylle on jo kaikkea kivaa siltäkin osalta luvassa, eli kaipa se arki taas kerran alkaa rullata painollaan.

Hoy se cumple quince años nuestro matrimonio. El día de la boda de cristal comimos tarta Sacher y mañana vamos a probar uno de los restaurantes más nuevos de la ciudad. Vuelvo al trabajo el lunes pero allí también el otoño trae cositas buenas así que creo que la vida cotidiana poco a poco coge su ritmo.


Ihanaa elokuuta ja loppukesää lukijani!

¡Que tengan un maravilloso agosto y fin de verano mis lectores!





4 kommenttia:

  1. Lueskelin pitkästä aikaa blogeja, ja täällä olikin aivan ihana postaus (vaikka ainahan sun on). <3 Lämpöiset onnittelut hääpäivän johdosta, ja rattoisia viimeisiä lomapäiviä! Mun siskon koirakin muuten tykkää suppailla, mutta välillä pitää käydä lipittämässä järvestä vettä, kun on tuommoinen juomakuppikin tuossa. :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana, kun tulit kurkkimaan ihana! <3 Kiitos!

      Kyllä Panchokin tuolle juomakupille uskaltautuu, kun tullaan tarpeeksi rantaan. Meitä vaan ihmetyttää suuresti sen suppailuhalut, kun se ei ole tähän asti halunnut mennä lähellekään vettä ja kuinka se osaa istua aivan nätisti paikoillaan laudan päällä, kun muuten on ihan adhd... :D

      Poista
  2. Kesää tosiaan on lomankin jälkeen jäljellä! Ja kyllä niitä ulkoilukelejä varmasti riittää syksylle - oma suosikkiulkoiluaika! Samalla pääsee sienestämään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Syksyssä on ulkoilun kannalta kivempaa luonnon värit ja (yleensä) hieman ulkoiluun sopivammat lämpötilat. Tosin kohteet ovat yleensä lähempänä (ja siten usein ennalta tuttuja), kun aikaa retkiin ei ole oikeastaan kuin viikonloppuisin. Mutta retki kun retki, kyllä se aina arkea piristää!

      Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!