lauantai 13. kesäkuuta 2020

Lista 24/52

24. Tee lista asioista jotka saavat sinut nauramaan
24. Haz un listado de cosas que te hacen reir

*Mun mies - Mi esposo
Tiesin aina haluavani huumorintajuisen miehen. Sellaisen vähän hassun, joka osaa kertoa hauskoja juttuja. Sellaisen olen saanut.
Siempre sabía que quería un hombre con un buen sentido de humor. Un poco tonto que cuente historias graciosas. Pues ahora lo tengo.

*Meidän koiraotukset - Nuestros bichitos
En tiedä kuinka paljon on mun mielikuvituksen tuotetta, mutta kyllä noi kaikkea huvittavaa keksii. Tulevat kantelemaan kun toinen vei namin tai esittävät syytöntä, kun yhtäkkiä alkaa tuoksahtaa koiranpieru...
No sé cuánto es por mi imanginación pero se les ocurre muchas cosas graciosas. Vienen a contarte si uno le roba comida al otro o fingen no tener la culpa cuando empieza a oler a pedo de perro...

*Pikkuveljen musta huumori - El humor negro de mi hermano pequeño
Nasevaa, osuvaa ja sopivan makaaberia.
Sarcasmo punzante lo justo macabro.


Varpaan tarinan lñydät täältä - La historia de este dedo aquí

*Appiukon tyhmät vitsit - Los chistes estúpidos de mi suegro
Vitsit mallia "Kaks mummoa meni mustikkaan, mutta toinen ei mahtunut...", jotka olet kuullut jo kakskytviis kertaa, mutta naurattavat edelleen yksinkertaisuudellaan.
Los chistes estilo "¿Cuál pesa más - medio pollo vivo o medio pollo muerto...?" que has oido ya veinticinco veces pero siguen teniendo gracia por su simplicidad.

*Sanaleikit - Juegos de palabras
Kai se on kieli-ihmisen ammattiatuti. Esimerkiksi Fingerpori osuu ja uppoaa.
Me da que es por trabajar con idiomas. Por ejemplo un cómic finlandés llamado Fingerpori.

*Stand up - Monólogos de cómicos
Näissäkin kielellisesti taidokkaat, jotka eivät perustu siihen, että joka toinen sana on kirosana. Myös naseva vuoropuhelu yleisön kanssa, jota ei voi etukäteen opetella ulkoa. Niko Kivelä ja Ismo Leikola ovat suosikkejani tällä saralla.
Aquí también los que tienen don de palabras y así te hacen reir con sus historias. También si saben interactuar con el público al momento porque eso no se puede practicar de memoria. Entre mis favoritos son Manolo Vieira y Andreu Buenafuente.

*Kätyrit ja Madagscarin pingviinit - Minions y Los pingüinos de Madagascar
En tiedä olenko liian vanha katsomaan piirrettyjä; jos olen niin katson silti. Kätyrit ja Pingviinit Madagascar-leffoissa on vaan niiiiiiiiin ihania!
No sé si soy demasiado vieja para ver dibujos animados; si lo soy, aún así voy a verlos. ¡Los minions y los pingüinos de las pelis Madagascar son taaaaaaaan simpáticos!


Naisennaurattajat - Dos que me hacen reir


2 kommenttia:

  1. Minua rupesi hymyilyttämään jo kun ajattelin mielessäni koiraotusten tempauksia. :-) Sitä vain jäin miettimään, että miten koiranpieru eroaa ihmispierusta... Tähän ei tartti vastata. :-D Aurinkoista sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä jo rupesin miettimään osuvaa kuvausta, mutta ei sitten... :D

      Aurinkoa parvekelaivabongaajallekin!

      Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!