perjantai 1. syyskuuta 2023

Matkailuhelmi 35/52 - El tesoro turístico 35/52

Oslon matkaajalle suosittelen visiittiä Vigelandin puistoon. Puistossa on yli 200 erilaista ihmishahmoista muodostettua patsasta, jotka ovat Gustav Vigelandin käsialaa. Puistoon ei ole pääsymaksua ja jos haluaa tutustua lisää taiteilijaan, läheltä puistoa löytyy myös Vigelandin museo. Puistoon on helppo saapua, sillä aivan museon pääsisäänkäynnin luona on Vigelandsparken-raitiovaunupysäkki.

A los visitantes de Oslo les recomiendo una visita al parque de Vigeland. En el parque hay más de 200 estátuas creadas con figuras humanas que son obras de Gustav Vigeland. La entrada es gratis y si quieres conocer mejor el artista cerca del parque está el museo de Vigeland. Es fácil llegar al parque ya que delante de la entrada principal está la parada de tranvía de Vigelandsparken. 










4 kommenttia:

  1. Meikäläisen makuun kyllä vähän outoja patsaita. :-D En ehkä lähtisi noiden takia Osloon. Mutta jos perehtyisin taiteilijaan ja teoksiin enemmän, voisin saada erilaisen näkökulman ja mahdollisesti jopa kiinnostuakin. ;-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih! Onhan ne kieltämättä omituisia, enkä minäkään ehkä pelkästään niiden takia... mutta kaupunkikävelyn yhteydessä kiva paikka muutenkin tuo puisto.

      Poista
  2. Kompaan Satua. :D Oslossa en ole käynyt, mutta Norjaan haluaisin mennä ehdottomasti. Tuli muuten Parikkalan patsaspuisto mieleen! 😁

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, olihan toi vähän Parikkala - A lo grande. Oslossa on kaikkea kivaa nähtävää ja sieltä voi aloittaa Norjan roadtripin, kuten me teimme.

      Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!