tiistai 7. heinäkuuta 2015

Alelöytöjä - Encontrado en las rebajas

Kesän alennusmyynneistä yritin ostaa pääasiassa tarpeellista, enkä jotain vain siksi, että sen saa halvalla. Ihan puhtain paperein en selvinnyt, muutama "mutkun se on niin kiva" tuli myös ostettua. Tässä muutamia löydöksiäni.

En estas rebajas intenté comprar sólo cosas que necesito y no porque fueron baratas. No me puedo dar diez puntos ya que también compré unas cosas "es que son tan monas". Aquí algo que encontré.

Boohoolta ostin jo toukokuun lopulla tämän gipsy-tyylisen paidan. Paidan lisäksi Boohoolta löytyi leveälahkeiset siniset liituraitafarkut. Paita 12 euroa ja farkut 11 euroa. Kuvassa oleva hame saatu miehen siskolta ja hiuskoriste Glitteristä.

Ya a finales de mayo compré esta camisa de estilo gipsy de Boohoo. Aparte de la camisa encontré un pantalón vaquero acampanado azul con rayas blancas. La camisa 12 euros y el vaquero 11 euros. La falda en la foto es de mi cuñada y el adorno en el pelo de Glitter.H&M:n alennusmyynneistä tilasin jo ylemmissäkin kuvissa vilahtaneen kaulakorun, jossa on kirjain "A", koska se on mieheni nimen alkukirjain. Sen lisäksi suloiset fleece-pyjamahousut, koska vanhat ovat... no, sanotaanko, hyvin ilmastoidut. Koru maksoi 3 euroa ja pyjamahousut 4 euroa. Näiden lisäksi H&M:ltä ostin keittiöpyyhkeen, jossa on meidän Vinskin näköinen koira (2 euroa), toppi-shortsit Ressu-pyjaman (5 euroa) sekä urheilutopin (7 euroa).

De las rebajas de H&M compré el pendiente que ya se vee en las fotos arriba, con la letra "A" como empieza el nombre de mi esposo. También un pantalón de pijama monísimo porque lo que tenía ya era... digamos, bien ventilado. El pendiente costó 3 euros y el pantalón 4 euros. Otras compras de H&M fueron un paño de cocina con un imagen que parece a nuestro Vinski (2 euros), un pijama Snoopy de top y pantalón corto (5 euros) y un top deportivo (7euros).Budget Sportin alesta bongasin suureksi yllätyksekseni Adidaksen tennarit 20 eurolla. En tykkää tilata kenkiä netistä, koska niitä ei voi sovittaa, mutta nyt uskaltauduin silläkin uhalla, että joutuisin palauttamaan ne. Tämä ostos ei ollut mitenkään "pakollinen", mutta moneen asuun sopivat ja Adidakset (vaikken merkkien perään olekaan) tuolla hinnalla... Seli seli, mutta oli ihan pakko!

En las rebajas de Budget Sport ví para mi sorpresa un par de playeras de Adidas por 20 euros. No me gusta comprar zapatos por internet porque no los puedes probar pero ahora lo hice arriesgándome que tuviera que devolverlos. Esta es uno de esas compras que no son "obligatorias" pero se los puede conjuntar con tanta ropa y son Adidas (aunque no soy de marcas tampoco) y con ese precio... Bla bla bla, ¡pero es que tenía que!

9 kommenttia:

 1. Vau mikä paita ja hiuskoriste! sopii hyvin tummiin paksuihin hiuksiisi.

  VastaaPoista
 2. Suomessa käytetään aivan liian vähän hiuskoristeita! Tuo koriste näyttää tosi kauniilta ja kesäiseltä, olisi hauskaa jos ihmisillä olisi enemmän kukkia tukassa. Ehkä asiaa hankaloittaa puoli vuotta kestävät pipokelit... Itse vetoan nyt lyhyeksi leikattuun tukkaan, siihen ei ihan tuollaista kiemuraa saa. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Entäs jos sen vetäis sulle silleen Julius Caesar - malliin pään ympäri...

   Poista
 3. Hieno hiuskoriste, sopii kivasti siun tummaan tukkaan, joka on muuten ihanan pitkä! :) Kivoja löytöjä ja kesäinen asu. Itse en tosin osaisi napapaitaa pitää. Vaikka urheilen, niin silti miulla on pömppis ja siks en osais napapaitaa käytää, ääh. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Eipä mullakaan mitään sixpäkkiä ole, mutta kun alaosa ei ole liian tiukka ja muistaa pitää ryhdin, niin se toimii. Kanariot ja lattarit pitää paljon napapaitoja, mutta Suomessa usein tuijotellaan, jos joku ei-niin-teini pitää paitaa, jossa napa vilahtaa...

   Poista
 4. Noi kengät!!!! :) Onneksi et jättänyt ostamatta, todella mahtavan näköiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks oo suloiset! Noi polkadot-tarrat osui ensimmäisenä silmään!

   Poista
  2. Ilman pallokuvioituja tarroja eivät näyttäis muuten laisinkaan niin hyvältä! Pienet yksityiskohdat toimii tässäkin tapauksessa!

   Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!