perjantai 6. lokakuuta 2023

Kesänkijärvi - El lago Kesänkijärvi

Toisena Ylläs-päivänä oli luvattu sadetta. Kävimme aamulla kävelemässä pienen lenkin Ihmisen Ringin parkkipaikalta ja kun illemmalla sade alkoi hävitä sadetutkasta, ajelimme Kesänkijärven parkkipaikalle ja kävelimme lenkin Kesängin keitaalle ja takaisin. Paluumatkalla mökille pysähdyttiin ottamaan kuvia maisematien levähdysalueelle ja sateen jälkeinen auringonlaskun kultaama maisema oli huikean kaunis! 

Para el segundo día en Ylläs habían pronosticado lluvia. Por la mañana caminamos una pequeña vuelta desde el parking de Ihmisen rinki y por la tarde cuando la lluvia poco a poco desapareció del radar de lluvias condujimos al aparcamiento del lago Kesänkijärvi y caminamos una vuelta hasta Kesängin keidas. Al volver a la cabaña hicimos una parada en la area de descanso de la carretera escénica para sacar fotos y ¡puedo decir que el paisaje dorado por la puesta de sol después de la lluvia fue algo hermosísimo!






4 kommenttia:

  1. Voi että miten ihania kuvia. <3 Onko pakko postailla tällaisia, kun on muutenkin ikävä Lappiin. ;-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Odotin taktisesti, että palaat road tripiltäsi, ettet jatka Lappiin asti...

      Mä ehkä vähän rakastuin tohon kolmanneks vikaan kuvaan, siitä tuli niiiiiin hieno!

      Poista
  2. Lappi on niin hieno syksyllä, ja Pallas-Ylläksen alue on ilman muuta yksi suosikeistani siellä. Kuvissa on todella upea ruska!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä mahtavaa päästä ekan kerran syksyllä Lappiin ja ruskakin oli todella kaunis. Oma suosikkini Lapissa on Kilpisjärvi, mutta ei nämä muutkaan kohteet sille suuremmin häviä.

      Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!