maanantai 13. tammikuuta 2014

Suutari pysyköön lestissään - Zapatero a tus zapatos

Njooo... Ei mulle turhaan ole meillä laitettu keittiökieltoa... Mulla on paha tapa unohtaa, että olin tekemässä jotain keittiössä ja tuloksena onkin sitten palanutta ruokaa tai palanut keittiöväline. Toisaalta, kokkailu ei ole koskaan kuulunut lempipuuhiini, joten tämä järjestely sopii minulle vallan mainiosti!

Pues.... No es por nada que me han prohibido entrar en la cocina en nuestra casa... Tengo la mala costumbre de olvidar que estaba haciendo algo en la cocina y el resultado suele ser comida o utensilios quemados. Por otro lado, no me importa, ¡cocinar nunca ha sido en mi lista de pasatiempos favoritos!

Tässä tämänpäivän sörsseli, kuka arvaa, mitä nämä on...?
Aquí el potingue de hoy; ¿a ver si alguién sabe qué son?


5 kommenttia:

 1. No mutta sehän on... öm... pyttipannua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei "ihan" osunut oikeaan... Nämä ovat ensimmäinen yritykseni tehdä churroja.... Joiden siis pitäisi näyttää kutakuinkin tältä: http://1.bp.blogspot.com/-5LXYFb8dB4U/TyMJFouFocI/AAAAAAAABkc/pg7fTg3FFwo/s1600/Churros-El-Barriga.jpg

   Poista
  2. No kuka siitä muodosta välittää jos maku on oikea :D.

   Poista
  3. No sepä se, kun se makukin oli hakusessa... Ei ne pahoja ollut mutta jos kokeilen uudelleen, otan toisen ohjeen, joka vaikutti oikeammalta... :P

   Poista
  4. No ei ihme jos on tullut väärän näköisiä ja väärän makuisia, jos kerran ohjekin on ollut väärä ;). Ensi kerralla sitten paremmin!

   Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!