lauantai 11. tammikuuta 2014

Aloitteleva käsityöläinen - Los comienzos artesanales

Tähän väliin piti tulla testituloksia uuden kirkasvalolampun käytöstä mutta sairastelusta, yökukkumisesta ja muista koetta sabotoivista tekijöistä johtuen siirrän raporttia eteenpäin. Tähän väliin voin sen verran jo todeta, että päiväunista sillä kyllä pääsee eroon, miten, siitä möhemmin lisää!

Hoy iba a contar mis pensamientos de mi nueva lámpara de luminoterapia pero por gripe, estar despierta hasta demasiado tarde y por otras cosas sabotajeando mis pruebas voy a dejar ese reportaje para luego. Lo que sí puedo contar es que es una manera muy eficaz de dejar de dormir la siesta. ¿Cómo? Lo cuento más tarde.

Tänään pohdinkin lamppujen sijaan käsityöharrastustani, jossa minulla on yksi paha tapa. Aloitan uusia projekteja sitä mukaa, kun niitä mieleen juolahtaa vaikka edellinen / edellisiä olisi vielä kesken. Tänään sain valmiiksi Vinskille tarkoitetun koiran villapaita-mantteli-viritelmän, jossa on myös tossut etutassuille. Olohuoneen pöydän alatasolla odottaa edelleen puolivalmis huivi ja puolivalmis villapaita ja keittiössä ompelukoneen vieressä valmistumistaan odottaa maksimekko, joka on helmaa vaille valmis.

Hoy estaba pensando no lámparas sino mi afición, manualidades. Tengo un mal hábito de empezar un proyecto nuevo sin haber terminado anterior(es). Hoy terminé una prenda camisa-mono para Vinski con calcetines delanteras. Por debajo de la mesa de salón esperan una bufanda y un jersey medio hechos y en la cocina tengo un vestido maxi esperando que termine el dobladillo.

Puhumattakaan niistä langoista, kankaista, ideoista ja korvamerkityistä käsityöaiheisista nettisivuista, jotka kummittelevat mielessäni. Toisaalta juteltuani muiden käsityöharrastajien kanssa, tämä taitaa olla melko yleinen "vaiva" tässä harrastuksessa!

Y todo esto sin hablar de las lanas, telas, ideas y páginas de internet sobre costura guardadas que me están tentando. Por un lado, al hablar con otros aficionados de manualidades, parece que ¡este costumbre es bastante común!


(Tällainen villapaita pitäisi siis saada valmiiksi. Mallina Onlyn Nola-villapaita. Kuva Zalandon nettisivulta. -
Un jersey así tengo medio hecho. Modelo: el jersey Nola de Only. Imagen: la página de Zalando.)

2 kommenttia:

 1. Aloittaminen on hubaa! Ei saa päästää inspiraatiota ja ideaa hautumaan liikaa, se voi muuten unehtua. Käsitöitä on hyvä tehdä silloin kun niihin on intoa, eli alussa. Sitten kun kyllästyy, ne voi jättää hetkeksi muhimaan ja jatkaa sitten kun innostaa taas. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olis pitänyt kirjoittaa tää teksti aiemmin... Heti seuraavana päivänä sain sen huivin valmiiksi!

   Ja tuota "tee silloin kun inspiraatio iskee" sovellan kaikkeen elämässä. Silloin tehdään, kun se on mielekästä. En esim. kouluaikana koskaan kuulunut niihin "Luin kokeeseen yhteen aamuyöllä!!!"

   Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!