torstai 18. kesäkuuta 2015

Lettuja, lettuja - Crepes, crepes

Juhannuksena voi herkutella vaikkapa letuilla. Nizzassa aikanaan maistoin sitruunalettuja, joita sittemmin näin tehtävän myös kansainvälisillä suurmarkkinoilla Lahdessa. Ranskalaiset lisäsivät tavalliseen lettutaikinaan sitruunamehua runsaalla kädellä. Lopputuloksena raikkaita lettusia.

En San Juan se puede disfrutar de crepes. En Niza hace años comí crepes de limón que después ví que hicieron en el gran mercadillo internacional en Lahti. Los franceses añadieron un buen chorro de zumo de limón en la masa de crepes. Como resultado tienes crepes con sabor fresco.


Sain Kikulta kotitekoista vaniljauutetta ja mietin sopisiko se lettuihin. Tässäkin olin ensimmäisellä kerralla liian varovainen, mutta toisella kerralla lorautin uutetta taikinan sekaan vähän uskaliaammin ja lopputulos oli ihana! Kuin olisi syönyt lettuja ja vaniljajäätelöä!

Kiku me regaló extracto de vainilla casero y yo pensaba si se lo puede usar para crepes. Primero estaba demasiado cuidadosa con esta prueba también pero la segunda vez eché un poco más de extracto en la masa y ¡salieron sabrosos! ¡Como si hubieras comido crepes con helado de vainilla!



Hyvää juhannusta kaikille! - ¡Feliz San Juan a todos!



2 kommenttia:

  1. Aijai, tästä vinkistä ei parane miehelle kertoa, hän haluaisi heti lettuja. Meillä alkaa nimittäin dieetti tässä, tuli vähän lomakiloja, kääks. Mukavaa Juhannusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mut jos yks päivä söis vaan lettuja ja jättäis muut pois... Toimiskohan se? ;) Hyvää jussia!

      Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!